Vi utvecklar fastigheter.


Ibland behöver man bara en partner som kan sin sak.


För ett optimalt resultat.

På Thule arbetar vi med fastighetsutveckling. När du vill skapa utrymme för lönsamhet i din fastighet eller optimera en befintlig lokal för en hyresgäst, tar vi ditt projekt till sin fulla potential. Vi gör det enkelt för dig, oavsett om du använder alla våra verktyg eller bara ett. När allt är klart, kan du vara trygg i ett resultat som är minst så bra som du förväntar dig.

Några ord från våra kunder.

”Vi har jobbat ihop med Thule i flera år och gjort flera projekt tillsammans. Vi och våra hyresgäster blir alltid väldigt nöjda, både med processen och den färdiga produkten. Anledningen är att Thule tar ett helhetsgrepp, och använder samma gäng från idé till färdigt projekt, samtidigt som de kan bidra i uthyrningen tack vare sin goda kännedom om marknaden. De är väldigt kompetenta, brinner för sitt jobb och har ett stort fokus på att verkligen utveckla fastigheterna.”

Eva Schlyter

Ståhl Fastigheter

 

”Thule levererar hela värdekedjan in i mål – med ett helhetsansvar. De formulerar problemet och lösningen samt genomför. Ett fastighetsutvecklingsvaruhus, alla tjänster finns inom fyra väggar.”

Leif Garph

Sparbössan Fastigheter AB

Vi söker!

Med uppdrag som rör allt från kommersiella fastigheter och exklusiva privatbostäder jobbar vi hårt för att ta varje projekt till sin fulla potential. Varje enskild medarbetare är del i ett välfungerande team bestående av rådgivare, arkitekter, byggnadsingenjörer och byggprojektledare. Med omväxlande uppdrag jobbar vi tillsammans mot samma slutmål: en leverans av hög kvalitet.

Just nu söker vi en projektledare, en arkitekt och en byggnadsingenjör till vårt team. Skicka in din ansökan till Gunilla Brandt,  gunilla.brandt@thulefastighetsutveckling.se .