Vi utvecklar fastigheter.För ett optimalt resultat.

På Thule arbetar vi med fastighetsutveckling. När du vill skapa utrymme för lönsamhet i din fastighet eller optimera en befintlig lokal för en hyresgäst, tar vi ditt projekt till sin fulla potential. Vi gör det enkelt för dig, oavsett om du använder alla våra verktyg eller bara ett. När allt är klart, kan du vara trygg i ett resultat som är minst så bra som du förväntar dig.

Några ord från våra kunder.

”Jag har jobbat i nästan 40 år i fastighetsbranschen och tillsammans med många entreprenörer. För mig symboliserar Thule kvalitet och mervärde. De är en helhetsleverantör som levererar lite bättre, lite mer genomtänkt och omtänksamt, lite finare och bättre än andra aktörer på marknaden. Det känns som att Thule är ett företag som jobbar med hjärtat och som vill leverera, och att de fått till en organisation och en känsla för att leverera i det bättre segmentet. De vill kunna vara stolta när de är klara och går därifrån. Det har de all anledning att vara.”

Gunilla Högbom

VD Virtuosen Fastighets AB

 

”Thule levererar hela värdekedjan in i mål – med ett helhetsansvar. De formulerar problemet och lösningen samt genomför. Ett fastighetsutvecklingsvaruhus, alla tjänster finns inom fyra väggar.”

Leif Garph

Sparbössan Fastigheter AB

Vi söker!

Med uppdrag som rör allt från kommersiella fastigheter och exklusiva privatbostäder jobbar vi hårt för att ta varje projekt till sin fulla potential. Varje enskild medarbetare är del i ett välfungerande team bestående av rådgivare, arkitekter, byggnadsingenjörer och projektledare. Med omväxlande uppdrag jobbar vi tillsammans mot samma slutmål: en leverans av hög kvalitet.

Vi har för tillfället inga lediga tjänster men du är alltid varmt välkommen att skicka en spontanansökan till Gunilla Brandt, gunilla.brandt@thulefastighetsutveckling.se .