Vi utvecklar fastigheter.För ett optimalt resultat.

På Thule arbetar vi med fastighetsutveckling. När du vill skapa utrymme för lönsamhet i din fastighet eller optimera en befintlig lokal för en hyresgäst, tar vi ditt projekt till sin fulla potential. Vi gör det enkelt för dig, oavsett om du använder alla våra verktyg eller bara ett. När allt är klart, kan du vara trygg i ett resultat som är minst så bra som du förväntar dig.

Några ord från våra kunder.

”Thule fungerar som en pålitlig och skicklig samarbetspartner, från start till mål. Med sitt lösningsfokuserade tillvägagångssätt och samlade expertis levererar teamet på Thule konsekvent högkvalitativa slutprodukter som ligger i linje med uppsatt budget. Vi är mycket nöjda med Thule som totalentreprenör och ser fram emot att samarbeta igen i framtida projekt.”

Anette Ellertsson, Office real estate/Klarna

 

”ATG har renoverat kontorslokaler i nio etapper sedan 2019 med Thule som samarbetspartner. Det har varit en trygghet att ha en kontaktpunkt och vi har under åren mött samma projektledare, entreprenörer och yrkesverksamma. Från ritningsbordet, via genomförandet till slutavräkning fungerar det alltid otroligt smidigt och vi är så nöjda med resultatet.”

Monica Utterbäck, Head of Facility Management/ATG

Vi söker!

Med uppdrag som rör allt från kommersiella fastigheter och exklusiva privatbostäder jobbar vi hårt för att ta varje projekt till sin fulla potential. Varje enskild medarbetare är del i ett välfungerande team bestående av arkitekter, byggnadsingenjörer och projektledare. Med omväxlande uppdrag jobbar vi tillsammans mot samma slutmål: en leverans av hög kvalitet.

Just nu har vi inga lediga tjänster men du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan till info@thulefastighetsutveckling.se